Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας παρουσιάζει το μουσικό πρόγραμμα «Τα Αντίδωτα» - 12 τραγούδια για το Καρναβάλι.

Εν μέσω της Covid – 19, των περιοριστικών μέτρων και των ματαιώσεων, 12 μπάντες κλείνουν τα αυτιά τους στην κατήφεια και «χορηγούν» στους καρναβαλιστές της πόλης και όλης της Ελλάδας «αντίδ-ωτα» που φέρνουν κέφι, χαρά, ελευθερία, αλλά και την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού. Από το κανάλι του Οργανισμού (ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) στην πλατφόρμα του Youtube θα μπορείτε κάθε μέρα έως τις 12 Μαρτίου στις 15.00 να ακούτε πρώτοι τα νέα κομμάτια που κυκλοφορούν.

enlightenedΤη Δευτέρα 1 Μαρτίου ξεκινήσαμε με την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού από το συγκρότημα Cubaneros, το «Ναι Μωρέ», που γράφτηκε από τον Πάνο Παναγόπουλο ειδικά για το Πατρινό Καρναβάλι 2021. Οι Πατρινοί το υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.

Σειρά έχουν:

enlightened2 Μαρτίου

Πρεμιέρα Καρναβαλικής Σουίτας από την Μπάντα Δήμου Πατρέων

enlightened3 Μαρτίου

Πρεμιέρα της Ορχήστρας Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων με το τραγούδι "Το Καρναβάλι" - παλαιότερη διασκευή από πολιτικές κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Αβέρωφ (1948 - 1952).

Καλή ακρόαση με «Τα Αντίδωτα»!