ΠΙΤΑ 8-1-2024

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης το Σωματείο Φυλάκων Σχολικών Κτιρίων και λοιπών Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Πατρέων, εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κατερίνα Σίμου και οι Αντιδήμαρχοι, Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύσης Πλέσσας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Η συμμετοχή των εργαζομένων και των παιδιών τους ήταν μαζική και μαζί με τους Αντιδημάρχους, αντάλλαξαν ευχές για μια καλύτερη χρονιά, με υγεία και αγώνες που θα φέρουν αποτελέσματα, με ακόμα καλύτερα σχολεία στην περιοχή μας και καλύτερες συνθήκες εργασίας για τις σχολικές καθαρίστριες, που πληρώνουν την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.

Παράλληλα, έγινε αναφορά απ’ όλους στον λαό της Παλαιστίνης που υποφέρει εδώ και δεκαετίες, βιώνοντας μια γενοκτονία, με νεκρούς και κατοχή παλαιστινιακών εδαφών και όλοι ευχήθηκαν να λάβει τέλος όλο αυτό.

Οι Αντιδήμαρχοι από την πλευρά τους, διαβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά τους εργαζόμενους, ότι όπως έκαναν εννέα χρόνια, έτσι και θα συνεχίσουν. Θα είναι στο πλευρό τους, σε όλους τους αγώνες και τις διεκδικήσεις, κάνοντας πάντα ό,τι καλύτερο από πλευράς Δήμου, στο κομμάτι που του αναλογεί, για καλύτερα σχολεία, ασφαλή και λειτουργικά, για μαθητές, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους.