Το ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) Νοτίου Διαμερίσματος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου την καλοκαιρινή του γιορτή και τα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Το ταξίδι της ζωής σε μια νύχτα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, Δημήτρης Πελεκούδας και η Προϊσταμένη των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΑΜμεΑ και Θερινών ΚΔΑΠ, Κυριακούλα Τζανάτου.

 

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ τραγούδησαν, χόρεψαν και μέσα από τη θεατρική δράση «μίλησαν» στους παραβρισκόμενους, γονείς και φίλους, για  ιστορίες αγάπης, φίλους που αγαπήθηκαν, ξαδέρφια που μεγάλωσαν μαζί, γονείς και παιδιά που λατρεύτηκαν και ρίζωσαν στα παιδικά τα χρόνια, ψήλωσαν  στις παρέες τις εφηβικές και άνθισαν μέσα στα νιάτα.

Αυτές οι ιστορίες ταξίδεψαν μέσα σε καράβια και τρένα. Ίσως κάποιες σταμάτησαν αλλά όμως ποτέ  δεν ξεχάστηκαν...

Την προετοιμασία των παιδιών ανέλαβαν οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ: Νέλλη Ζαπαντιώτη θεατρολόγος, Ράνια Καρακαλπάκη μουσικός και Γιώργος Γιωτόπουλος, νηπιαγωγός - παιδαγωγός.

 

Ο ΚΟΔΗΠ ευχαριστεί τα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια καθώς και την συνέπειά τους και φυσικά και τους γονείς για την αγαστή τους συνεργασία με το ΚΔΑΠ.