ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΜΕ ΝΟΠ

Μια πρωτότυπη συνεργασία ξεκίνησε με πρωτοβουλία των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων (ΗΠΚ) του Δήμου Πατρέων, με τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών (ΝΟΠ) μέσω του προέδρου του, Γιώργου Μάνεση.

Τα παιδιά των κατασκηνώσεων των Ροϊτίκων φέτος έχουν την ευκαιρία να προπονούνται με κορυφαία ονόματα του ναυταθλητισμού, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ και σε συνεργασία με την ομάδα.

Σήμερα, πρώτη μέρα της προπόνησης, τα παιδιά συνόδεψαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος και ο Βοηθός Δημάρχου – υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγραμμάτων των Κατασκηνώσεων, Γιώργος Μαγιάκης.

Παρών ήταν και ο αρχηγός της αντρικής ομάδας πόλο, Βασίλης Κανελλόπουλος, ο οποίος συζήτησε με τα παιδιά για την αξία του αθλητισμού στο νερό αλλά και για την άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Υπεύθυνη της αποστολής των κατασκηνωτών εκ μέρους της συντονίστριας Αφροδίτης Βουτσινά, ήταν η δημοτική υπάλληλος, Βάσω Νικολάου, προϊσταμένη των ΚΔΑΠ Βραχνεΐκων.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να παρέχει στα παιδιά της πόλης μας με κάθε τρόπο, γνώση και ψυχαγωγία αντάξια της εποχής, αντάξια της νέας γενιάς που θα χτίσει το μέλλον.