ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ

Το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Πατραϊκή Μαντολινάτα, το πρόβλημα της στέγασής της, η φύλαξη και σωστή διαχείριση του ιστορικού της αρχείου, αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, με τον πρόεδρο του ομίλου Χρήστο Πούλιο.

Ο κ. Πούλιος αναφέρθηκε στη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο όμιλος, ο οποίος πλέον αδυνατεί να καλύψει έστω κατ’ ελάχιστο στα λειτουργικά του έξοδα, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για το αρχείο του ομίλου, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας, η οποία έχει αναγκάσει την Πατραϊκή Μαντολινάτα να παραμένει κλειστεί.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού από την πλευρά της αναφέρθηκε στην οικονομική ασφυξία την οποία βιώνει ο Δήμος και ιδιαίτερα ο Πολιτιστικός Οργανισμός, ενώ δεσμεύθηκε πως παρά τις δυσκολίες θα αναζητηθούν τρόποι στήριξης του σωματείου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν αμέσως μετά τις γιορτές να έχουν νέα συνάντηση. Στη συνάντηση πήρε μέρος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης», Γεράσιμος Βουτσινάς.