ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σε μήνυμά του, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ, αναφέρει:

«Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που αγωνιστήκατε και πετύχατε το στόχο σας. Συγχαρητήρια και σε εκείνους που έδωσαν τη μάχη αλλά δεν τα κατάφεραν. Κι αυτοί αξίζουν να έχουν κι άλλη ευκαιρία. Το σπουδαιότερο είναι να μάχεται κανείς και να διεκδικεί και οι νίκες θα έρθουν.

Μαζί σας αγωνίστηκαν, για να αντεπεξέλθουν σε όλες σας τις ανάγκες και οι οικογένειές σας, που αξίζουν κι αυτές συγχαρητήρια.

Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους εκπαιδευτικούς και όλους τους εθελοντές του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, που έκαναν και φέτος δυνατό το να σταθεί ο Δήμος μας αρωγός στην προσπάθεια, που κάνουν εκατοντάδες παιδιά λαϊκών οικογενειών της πόλης μας, για μόρφωση.

Είμαστε σίγουροι ότι η κοινωνία στο μέλλον θα σας προσφέρει τη ζωή που σας αξίζει. Σε αυτό πρέπει να συμβάλλετε και εσείς οι ίδιοι με τους αγώνες σας. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πλευρό σας.

Καλή δύναμη και καλή αρχή στη νέα σας ζωή. Εσείς θα πάρετε τη σκυτάλη για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μια κοινωνία πιο δίκαιη με ίσες ευκαιρίες για όλους».