ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 1

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων Τάκης Πετρόπουλος εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον κορυφαίο προπονητή στίβου Γιώργο Πομάσκι, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους Έλληνες προπονητές στίβου στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, καθώς και στον αναπληρωτή του, Πατρινό  διακεκριμένο προπονητή στίβου Γιώργο Παπανδρεόπουλο.

Πέρα από τη μεγάλη τιμή για την πόλη μας η επιλογή Πατρινού προπονητή σ’ αυτό το κρίσιμο και κομβικό πόστο, η κίνηση αυτή, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα που βγάζει την πόλη μας στο προσκήνιο του Ελληνικού Στίβου και τη συνδέει άμεσα και άρρηκτα με τον κεντρικό σχεδιασμό.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπανδρεόπουλος υπήρξε πρωταθλητής της Ολυμπιάδας και ως προπονητής έχει τέσσερις συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα και δύο σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Η αξιοποίηση του συνολικά, άξιου τεχνικού δυναμικού που διαθέτει ο ΣΕΓΑΣ αποτελεί προϋπόθεση ανάπτυξης του Ελληνικού Αθλητισμού, την επικροτούμε και την χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό.

Η Πάτρα -ειδικότερα στο στίβο- έχει μεγάλες αναξιοποίητες δυνάμεις και ως Δημοτική Αρχή κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για να αναδειχτούν και να συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη του αθλήματος, με πρωτοβουλίες όπως ο Ημιμαραθώνιος, η ανάδειξη της πόλης σε δημοφιλή προορισμό προετοιμασίας αθλητών και ή στήριξη όλων των αγώνων.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να προσπαθεί καθημερινά για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υλικοτεχνικών εξοπλισμών και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και να διεκδικεί αγωνιστικά από το κράτος όσα μας αναλογούν ως πόλη.