ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, στην πλατεία Ελευθερίας διαμορφώθηκε ένας νέος χώρος στον οποίο φιλοξενούνται έργα τεσσάρων εικαστικών, μέσα από τα οποία αναδεικνύεται ο ρόλος και η σχέση των εικαστικών καλλιτεχνών, με την αντιδικτατορική πάλη του λαού μας.

Image removed. Επίσης, στις 15, 16 και 17 Νοεμβρίου, τραγούδια ταυτισμένα με τον αγώνα του λαού ενάντια στην δικτατορία θ’ ακούγονται στην πόλη. Τραγούδια, που συνέθεσαν οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοϊζος, Θάνος Μικρούτσικος, Άκης Πάνου, Ηλίας Ανδριόπουλος, Γιάννης Μαρκόπουλος και Διονύσης Σαββόπουλος.

Image removed. Αφιερωμένη στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και την αντιδικτατορική πάλη του λαού είναι η εκδήλωση που επιμελήθηκαν το Χορευτικό του Τμήμα και η Λαϊκή του Ορχήστρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου στον πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ» της Veso Mare.

Λόγω περιορισμένου αριθμού προσκλήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

***Η είσοδος στην εκδήλωση θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού φυσικής ανοσίας ή πραγματοποίησης test. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.