Το πλήρωμα 94 ήταν αυτό που βρήκε τον 58ο Κρυμμένο Θησαυρό, ρίχνοντας την αυλαία των δράσεων του φετινού συναρπαστικού παιχνιδιού που επιφύλαξε πλήθος συγκινήσεων, απροόπτων και εμπειριών στους κυνηγούς-μέλη των πληρωμάτων αλλά και θεαματικές στιγμές στους ανυποψίαστους Πατρινούς αναστατώνοντας με καρναβαλικό τρόπο την πόλη.

Με πανηγυρικό τρόπο το απόγευμα  της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εύρεση του 58ου Κρυμμένου Θησαυρού, Τον Κρυμμένο Θησαυρό βρήκε το πλήρωμα  94 («Είναι Ωραίοι»)  με φετινό θέμα «Oliver Twist» και υπεύθυνο τον Πέτρο Ψωμά,  μετά από έντονο ψάξιμο που είχε διάρκεια 2 ώρες, από τις 2.30μμ έως τις 4.30μμ.

Τον 58ο Κρυμμένο Θησαυρό, βρήκαν οι νικητές σε σημείο του πολυχώρου των παλαιών Σφαγείων. Ο τελικός γρίφος τούς παρέπεμπε να βρουν τον θησαυρό στον χρόνο και σύμφωνα με τον κύκλο των κινέζικων ζωδίων επρόκειτο για τη χρονιά του λαγού, το 2023, που φέρνει τύχη. Έτσι στην κοιλιά ενός «λαγού», κρυμμένου στα Παλαιά Σφαγεία, στην καρδιά του Καρναβαλιού, οι νικητές βρήκαν τον Κρυμμένο Θησαυρό που ήταν ένα ρολόι χειρός με αποτυπωμένη τη σφραγίδα του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού. Τίτλος άλλωστε της συγκεκριμένου παιχνιδιού της Κυριακής ήταν «Το σήμερα είναι το χτες του αύριο».

Οι κυνηγοί διένυσαν μια συναρπαστική διαδρομή γεμάτη περιπέτεια και 12 διαδοχικούς σταθμούς σε όλη την πόλη που την αναστάτωσαν καρναβαλικά. Οι γρίφοι ξεκίνησαν από την χρονιά του Δράκου (σημείο: το κινέζικο εστιατόριο στην οδό Υψηλάντου) και κατέληξαν στο σήμερα (τη χρονιά του Λαγού). Το πέρασμά τους στον χρόνο έγινε σύμφωνα με την ακολουθία των κινέζικων ζωδίων (Δράκος, Φίδι, Άλογο, Κατσίκα, Πίθηκος, Πετεινός, Σκύλος, Χοίρος, Αρουραίος, Βόδι, Τίγρης, Λαγός) και αντιστοιχούσε σε τοπικούς προορισμούς όπως η Τριών Ναυάρχων, η Γούβα, το Σκαγιοπούλειο, η Μέριμνα, το Νότιο Πάρκο, η Ρήγα Φεραίου (πρακτορείο Λόττο), η Πατρέως κ.α.

Το παιχνίδι εξελίχτηκε με την συνδρομή της τεχνολογίας αφού οι κυνηγοί μέσω των κινητών επαλήθευαν τη θέση τους μέσω QR Code.

Το πλήρωμα 94 είχε λοιπόν την τύχη και την ικανότητα με το μέρος του φτάνοντας στην εύρεση του 58ου Κρυμμένου Θησαυρού μέσα από το περιπετειώδες και απαιτητικό αυτό παιχνίδι. Είναι λοιπόν ο νικητής του βραβείου «Άλκης Στέας» που σχετίζεται με την εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού και το οποίο θα παραλάβει στην απονομή των βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού την Καθαρή Δευτέρα στα Παλαιά Σφαγεία, στον ίδιο χώρο που βρήκε τον ποθητό 58ο Κρυμμένο Θησαυρό. Για την ιστορία σημειώνεται ότι το πλήρωμα 94 βρίσκει τον Κρυμμένο Θησαυρό για 6η φορά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης.