ΣΤΙΒΟΣ - ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η  Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, η Διοικούσα Επιτροπή Κλειστών γυμναστήριων (Λαδόπουλου, Αλεξιώτισσας, Ροΐτίκων) και η Διοικούσα Επιτροπή των Ποδοσφαιρικών γηπέδων του Δήμου Πατρέων, καλούν  τα  Σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων (για προπονήσεις και έδρα) κατά την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025, να υποβάλλουν σχετική αίτησή τους στο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, του Δήμου.

Σύμφωνα με τον σχετικό νόμο, είναι δυνατή η παραχώρηση περιορισμένης και περιοδικής χρήσης Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων σε Αθλητικούς Συλλόγους με σκοπό την  προετοιμασία, την προγύμναση και τη διεξαγωγή αγώνων (φιλικών και επίσημων) κατόπιν όμως συγκεκριμένου αιτήματος που πρέπει να γίνει προς τον Δήμο Πατρέων και μετέπειτα έγκρισής του από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα  σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων: α) ποδοσφαίρου (Ρίου, Βραχνεΐκων, Σαραβαλίου, Ζαρουχλεϊκων, Μιντιλογλίου, Ροϊτίκων, Πετρωτού) β) κλειστά γήπεδα καλαθοσφαίρισης - πετοσφαίρισης (Ροϊτίκων και Παν. Αλεξιώτισσας) γ) στίβου (στο συγκρότημα Λαδόπουλου), δ) ρυθμικής και  ενόργανης γυμναστικής (στο συγκρότημα Λαδόπουλου), κατά  την αγωνιστική περίοδο 2024–2025, πρέπει να απευθυνθούν ηλεκτρονικά με αίτησή τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κεντρικού πρωτοκόλλου του Δήμου (protodp@patras.gr) από σήμερα 10 Ιουνίου έως και  28 Ιουνίου 2024.

     

Νέα σωματεία ή σωματεία που έχουν αλλαγές στο καταστατικό τους υποχρεούνται να καταθέσουν αντίγραφό του. Τονίζεται ότι τα Σωματεία θα πρέπει οπωσδήποτε να καταθέσουν αίτηση για να  δικαιούνται  χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σχετική επιστολή, με όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, έχει αποστείλει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, σε όλους τους Ερασιτεχνικούς Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου Πατρέων.

 

 

(Επισυνάπτεται η επιστολή προς τους Συλλόγους και αντίγραφο αίτησης).