Ο Δήμος Πατρέων επιθυμώντας να ενισχύσει τη συμμετοχή των φοιτητών σε προγράμματα πολιτισμού και άθλησης προσφέρει έκπτωση στα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου, του Εικαστικού Εργαστηρίου, στα εισιτήρια του ΔΗΠΕΘΕ και των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού ενώ η έκδοση κάρτας για την είσοδο στους αθλητικούς χώρους του Παμπελοποννησιακού σταδίου είναι δωρεάν.

Για τις υπόλοιπες δομές του Πολιτιστικού Οργανισμού που δεν έχουν δίδακτρα ενημερωθείτε στην ενότητα «Πιάστε τον ρυθμό».

 

Εικαστικό Εργαστήρι Δήμου Πατρέων

Το Εικαστικό Εργαστήριο του Δήμου Πατρέων που παρέχει στους ενήλικες εξειδικευμένη μαθητεία σε τμήματα ζωγραφικής, κεραμικής, κοσμήματος και βυζαντινής αγιογραφίας, προσφέρει έκπτωση 20% στα δίδακτρά του για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών και Πελοποννήσου.

Περισσότερα

Δημοτικό Ωδείο Πατρών

Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών προσφέρει στους φοιτητές που επιθυμούν να ενταχθούν σ’ ένα από τα τμήματά του, έκπτωση 20% στα δίδακτρά του.

Περισσότερα

ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ

Οι φοιτητές παρακολουθούν τις παραγωγές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με μειωμένο εισιτήριο της τάξης των 5 ή 8 ευρώ, ανάλογα με την αρχική τιμή εισόδου. Ειδικά οι φοιτητές του τμήματος θεατρικών σπουδών έχουν ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα

Άθληση Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Εκδώσετε κάρτα δωρεάν εισόδου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας και δείτε τις δυνατότητες άθλησης που σας προσφέρει.

Περισσότερα