ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο, επισκέφθηκαν χθες, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, το πρωί, το Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου, με αφορμή την αντικατάσταση του παλιού και φθαρμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, Στίβου και Γυμναστικής, με νέα, τελευταίας γενιάς όργανα.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, συναντήθηκαν με τα Δ.Σ. της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ) ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας (ΑΕΣΓΔΕ) -  ΕΓΟ (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία), ενώ τους υποδέχθηκαν αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής, που παρουσίασαν στους επισκέπτες κι ένα μικρό μέρος από το αθλητικό τους πρόγραμμα, στα νέα όργανα.

Ο Δήμαρχος είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τα Δ.Σ. των Ενώσεων, με τα οποία συζήτησε θέματα στίβου και γυμναστικής, αλλά και προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν και ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει, όπως άλλωστε κάνει ήδη.

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατα η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Πατρέων, τον ευχαρίστησε για τον εξοπλισμό που διέθεσε ο Δήμος καλύπτοντας πάγιες ανάγκες των αθλητών και αθλητριών της, που γυμνάζονται στα στάδια της πόλης.

Ανάλογη επιστολή ευχαριστιών, έστειλε στον Δήμαρχο και η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, με την οποία ευχαριστεί τον Δήμαρχο για τον εξοπλισμό που διέθεσε ο Δήμος, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λαδόπουλου. «Μια κίνηση σημαντική, μετά και την περικοπή από την κυβέρνηση, του ετήσιου προϋπολογισμού στα αθλητικά σωματεία», έγραφε χαρακτηριστικά.