ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΜΑΓΙΑΚΗ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, προσκλήθηκε και παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς - Τερψιθέας, το βράδυ της Τρίτης 15 Νοέμβρη, για την παρουσίαση του νέου Δ.Σ. και του προσεχούς προγράμματος δράσεων.

 

Ο Δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παραβρισκόμενους για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, παρακολούθησε την παρουσίαση του προγράμματος δράσεων και στη συνέχεια, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο του, αναφέροντας ότι  έχει ξεχωρίσει ήδη για την προοδευτικότητά του και τη συνέπειά του απέναντι στις ανάγκες της γειτονιάς.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Μαγιάκης (δημοτικός σύμβουλος και βοηθός Δημάρχου για τον συντονισμό του Κέντρου Εκπαιδευτικών Δράσεων), ο οποίος επανεκλέχθηκε για δεύτερη φορά, επεσήμανε ότι ο Σύλλογος «δεν είναι Σύλλογος που εκφράζει μόνο αιτήματα για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, αλλά δρα μέσα από το καλλιτεχνικό του έργο και ταυτόχρονα διεκδικεί μέσα από την ενεργή συμμετοχή σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ώστε να εξασφαλισθούν τα μέσα για την επίτευξη όλων αυτών των αιτημάτων».

Κατόπιν, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Σοφία Βασδέκη, ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την παρουσία τους, καθώς και όλους όσοι συνέδραμαν για την υλοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης.

Το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται: από τον Γιώργο Μαγιάκη ως Πρόεδρο, τη Σοφία Βασδέκη ως Αντιπρόεδρο, την Μαρία Αθανασιάδου ως Γραμματέα, την Αφροδίτη Κριμπά ως Ταμία και μέλη τους: Γιάννη Κακαμπούκη, Ανδρομάχη Παπαγιαννοπούλου, Κατερίνα Σκαρπέλου, Παναγιώτα Κοκκόση και Ειρήνη Μπαράκου.