ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ

Αγαπητοί πρωτοετείς,


Καλωσορίσατε στην πόλη μας!

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή σταδιοδρομία στις σπουδές σας και μια όμορφη διαμονή στην Πάτρα.

Ένας νέος, δυναμικός κύκλος ανοίγει στη ζωή σας, καθώς θα φοιτήσετε στο Πανεπιστήμιο και θα συλλέξετε εμπειρίες από μια πόλη που χαρακτηρίζεται από την ιστορία της, τον πολιτισμό της και τους κοινωνικούς της αγώνες.

Είναι καλό να γνωρίσετε την Πάτρα, να ζήσετε στους ρυθμούς της και να αποκομίσετε απ’ αυτή, τις καλύτερες αναμνήσεις. Περπατήστε τη, ανακαλύψτε τις ομορφιές της και γίνετε, για όσο καιρό μείνετε εδώ, ενεργό μέλος της.

Είμαι σίγουρος ό,τι θα την αγαπήσετε. Μιλάω εκ πείρας, μιας κι εγώ βρέθηκα εδώ λίγο μετά τις σπουδές μου και την επέλεξα για να ασκήσω το επάγγελμά μου και να ζήσω μόνιμα.

Σ’ αυτή την ιστοσελίδα, θα ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα του Δήμου, στα οποία μπορείτε να συμμετέχετε ως φοιτητές.

Σας θέλουμε πρωταγωνιστές στην κοινωνική ζωή μας, μας ενδιαφέρει η γνώμη σας, θέλουμε να έχουμε συνεχή επικοινωνία μαζί σας, με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε. Οι ανησυχίες σας είναι και δικές μας ανησυχίες.

Θέλουμε να νιώθετε μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, να ενταχθείτε στα αθλητικά και πολιτιστικά μας προγράμματα, να πάρετε και να δώσετε ιδέες, να εμπνευστείτε και να μας εμπνεύσετε, να αγωνιστείτε για το δικαίωμα στις σπουδές, τη δημόσια δωρεάν παιδεία, για ένα Πανεπιστήμιο που να καλύπτει τις μορφωτικές σας ανάγκες και μια πόλη που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες δυνατότητες.


Καλώς σας βρήκαμε!

Κώστας Πελετίδης