Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην κεντρική αίθουσα του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων, ο Αποκριάτικος Χορός του Δημάρχου Πατρέων, που ήταν αφιερωμένος άλλη μία χρονιά, στα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) «ΚΟΜΑΙΘΩ» και «Άμπετ Χασμάν», του Κοινωνικού Οργανισμού.

Το Καρναβάλι είναι μια γιορτή που απευθύνεται κυρίως στο λαό, στη νεολαία, στα παιδιά, σε όσους δίνουν καθημερινά μικρούς και μεγάλους αγώνες και χρειάζονται το τραγούδι, το χορό, το γέλιο. Τέτοιοι αγωνιστές είναι τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ και οι οικογένειές τους, γι’ αυτό και ο Χορός του Δημάρχου, από το 2015 έως και σήμερα, είναι αφιερωμένος σ’ αυτούς.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, χόρεψαν και γέλασαν με την ψυχή τους, ενώ λίγα λόγια προς τους παρευρισκόμενους απηύθυναν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θεόδωρος Τουλγαρίδης.

Η βραδιά περιελάμβανε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, δημιουργώντας μια ζεστή και εύθυμη καρναβαλική ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας της καθηγήτριας πιάνου Αμαλίας Αντωνοπούλου (τραγούδι: Θεοδώρα Παπαδοπούλου), της χορευτικής ομάδας Rising Flames, καθώς και του Νίκου Λέκκα με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας.