Ο  Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η υπεύθυνη του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης  Γεωργία Γαλυφοπούλου και η Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων, Φωτεινή Συριώτη,  τίμησαν  το Σάββατο 10 Ιουνίου, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης,  όλους τους εθελοντές, εκπαιδευτικούς και φύλακες που συνέβαλαν καθοριστικά, παρά τα  πρόσθετα εμπόδια που ο καθένας αντιμετωπίζει,  στην κάλυψη των αναγκών του Λαϊκού Φροντιστηρίου.

 

 Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Μεταφέρω σε όλους εσάς που στηρίξατε και φέτος τη δομή του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης, τις ευχαριστίες της πόλης μας. Χωρίς τη δική σας συμμετοχή, όλο αυτό το εγχείρημα δεν θα μπορούσε να ευδοκιμήσει. Εσείς είστε το παράδειγμα και στολίδι της πόλη μας. Το ΛΦΑ είναι το μεγαλύτερο έργο, για το μπορούμε να καμαρώνουμε.
Εδώ έρχονται τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, που η συνεχιζόμενη αντιλαϊκή πολιτική, τους κρατάει άνεργους. Εδώ βρίσκουν στήριγμα για να μην εγκαταλείψουν τα παιδιά το δικαίωμα στην μόρφωση. Σας ευχαριστούμε.
Συγχαρητήρια σε όλους σας, γιατί κρατάτε στα παιδιά ζωντανή την ελπίδα, τα κρατάτε μέσα στη ζωή, παρέχοντας τους εφόδια γνώσης.
Είμαστε στο 2023 κι ενώ η τεχνολογία έχει φτάσει στο απόγειο και τα παιδιά μας έπρεπε να έχουν τα πάντα, το σύστημα, τους τα στερεί.

Σας ευχαριστώ θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά σας».

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των βεβαιώσεων, επαίνων βράβευσης και αναμνηστικά βιβλία προς στους εθελοντές εκπαιδευτικούς και φύλακες,  που στήριξαν τη φετινή χρονιά στο λαϊκό φροντιστήριο αλληλεγγύης.