ΠΟΡΕΙΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τα σωματεία των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, τις Επιτροπές Αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων, καθώς και όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους δημότες της πόλης μας, σε κινητοποίηση στην Αθήνα, την Τρίτη 26 Ιουλίου, με συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11:00 πμ και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Διεκδικούμε την έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου μας, ώστε να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στη μισθοδοσία, στην ασφάλιση, στην παροχή Μέσων Ατομικής Προστασίας, των 714 συμβασιούχων εργαζομένων που έχουν επανέλθει για εργασία στο Δήμο, μέσω δικαστικών αποφάσεων. Δε θα δεχτούμε να υπάρξει απλήρωτος εργαζόμενος στο Δήμο Πατρέων! Δε θα αποδεχτούμε να αποποιούνται το κράτος και η Κυβέρνηση τις ευθύνες τους και να τις μεταφέρουν στο Δήμο, στους συμπολίτες μας.

Διεκδικούμε την κάλυψη των αναγκών του Δήμου, με μόνιμο προσωπικό, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και αξιοπρεπείς μισθούς. Ο Δήμος χρειάζεται εκατοντάδες ακόμη μόνιμους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες του, για να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να ζουν με μισή δουλειά, μισή ζωή, όμηροι των δικαστηρίων!

Μαζί θα παλέψουμε για Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα!

 

Όλοι την Τρίτη 26 Ιουλίου, στις 11:00 π.μ., στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και στην πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου!

 

ΣΗΜ. Η φωτογραφία είναι αρχείου