ΠΑΤΡΑ 1973 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Η Δημοτική Αρχή, θα συμμετάσχει στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο και φορείς της πόλης, αύριο Τετάρτη 17 Νοέμβρη, για την 48η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου, τιμώντας τους αγώνες του λαού και της νεολαίας, που βγήκαν στο προσκήνιο, σήκωσαν το αγωνιστικό τους ανάστημα στην χούντα των συνταγματαρχών, στα ντόπια και ξένα στηρίγματά τους, στους Αμερικανούς και στο ΝΑΤΟ. Απέδειξαν ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος. Ο λαός όταν παλεύει μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Τα συνθήματα έξω οι ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ που είχαν γραφτεί στις πύλες του Πολυτεχνείου και στα πανό που είχαν αναρτήσει στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου οι φοιτητές της Πάτρας, παραμένουν επίκαιρα.

-Η Δημοτική Αρχή τιμώντας την εξέγερση των φοιτητών και του λαού της Πάτρας, τον Νοέμβρη του 1973, θα καταθέσει αύριο Τετάρτη 17 Νοέμβρη, στις 10.30 στεφάνι στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου και στη συνέχει στην παλαιά Ασφάλεια. 

-Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 5 μ.μ., θα συμμετάσχει, στη συγκέντρωση και την πορεία που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.