Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ

Προτεραιότητά μας οι ανάγκες του λαού και της νεολαίας μας

 

Η Δημοτική Αρχή μαζί με το λαό της Πάτρας δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε σκληρή μάχη για να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Αγωνιζόμαστε μαζί με τους εργαζόμενους ενάντια στην ανεργία. Να υπάρχει δουλειά για όλους. Δουλειά με δικαιώματα. Για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δήμο και στους Οργανισμούς του.

Διεκδικούμε τη γενναία χρηματοδότηση του Δήμου μας από το Κράτος για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες, να μη ξαναπληρώνει ο λαός.

Εξαντλώντας κάθε δυνατότητα, παρά τις μεγάλες περικοπές στη χρηματοδότηση του Δήμου από τις κυβερνήσεις, μειώσαμε στο μισό τα δημοτικά τέλη στους δημότες και στους επαγγελματίες.

Απαλλάξαμε από την καταβολή δημοτικών τελών και τελών ύδρευσης χιλιάδες φτωχές λαϊκές οικογένειες. Δίνουμε μάχες να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς νερό και ρεύμα, χωρίς τρόφιμα και άλλα ήδη πρώτης ανάγκης.

Στηρίζουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, τους αγώνες του πατραϊκού λαού και τα δίκαια αιτήματά του. Να έχουν τα παιδιά μας σύγχρονους, ασφαλείς και δωρεάν Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, καταργώντας τα τροφεία, στηρίζοντας έμπρακτα τα νέα ζευγάρια.

Ανακατασκευάσαμε τα σχολικά συγκροτήματα και κατασκευάζουμε νέες σχολικές μονάδες.

Μαζί με το λαό μας διεκδικήσαμε την Παραλιακή Ζώνη και τα επόμενα χρόνια η πόλη μας θα αποκτήσει μια μεγάλη όμορφη παραλιακή έκταση για αναψυχή, αθλητισμό, πολιτισμό, δωρεάν για όλους.

Διαμορφώσαμε το Νότιο Πάρκο, που αποτελεί «ανάσα» για τους Πατρινούς και τους επισκέπτες και δημιουργούμε, με τους εργαζόμενους και με δικά μας μέσα, ένα ακόμη μεγάλο πάρκο την Βόρεια πλευρά της πόλης.

Διεκδικούμε με συνέπεια την υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο μέχρι το νέο λιμάνι. Την άμεση παραχώρηση του πρώην σκουπιδότοπου στο Ριγανόκαμπο για τη δημιουργία του Ανατολικού Πάρκου της Πάτρας.

Με τη φιλότιμη προσπάθεια των εργαζομένων του Δήμου μας σχεδιάσαμε και υλοποιούμε πρόγραμμα παρεμβάσεων που περιλαμβάνει μεγάλα έργα υποδομής, ύδρευσης αποχέτευσης, δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες, πάρκα, αναπλάσεις στο κέντρο και στις γειτονιές.

Η πλατιά πλειοψηφία του λαού συνεχίζει τον αγώνα για να καλυτερέψει τη ζωή της. Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαστε μαζί να ενώσουμε τη φωνή και τη δύναμή μας για να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες.

 

                                       Κώστας Πελετίδης

                                      Δήμαρχος Πατρέων