ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 15-7-2022

Επιχείρηση καθαριότητας σήμερα από τους εργαζόμενους του Δήμου, σε Άγιο Βασίλειο, Δρέπανο και Ψαθόπυργο, στο πλαίσιο δράσης της μικτής Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης για γενική καθαριότητα σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους, που δημιούργησε ο Δήμος.

Με φορτηγά και μπουλντόζες, καθαρίστηκαν δρόμοι και κοινόχρηστοι χώροι που ήταν γεμάτοι εκτός από φερτά υλικά, από ογκώδη αντικείμενα, όπως στρώματα και καναπέδες, αλλά και βουνά κλαδιών από κήπους που έχουν κλαδευτεί.

Τις επόμενες μέρες, η «επιχείρηση» θα συνεχιστεί σε Ρίο, Αραχωβίτικα και βόρεια Πάτρα.

Θυμίζουμε, ότι οι δημότες που θέλουν να πετάξουν ογκώδη αντικείμενα από τα σπίτια τους ή καταστηματάρχες από τα καταστήματά τους, μπορούν να καλούν στο πενταψήφιο νούμερο 15190 ή στο 2610339007, πριν τα βγάλουν στο δρόμο και αφού κλειστεί το ραντεβού, να τα βγάζουν την ημέρα και την ώρα που έχει συμφωνηθεί.

 

Η Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης, αποτελείται από εργαζόμενους στους Τομείς της Καθαριότητας και του Πρασίνου, οι οποίοι συντονισμένα προχωρούν σε κοπή χόρτων, κλαδέματα, καθαρισμούς οδών και άλλων δημόσιων χώρων (Πλατείες, Παιδικές χαρές κλπ), πλύσιμο κάδων και πλατειών και απομάκρυνση των αυθαίρετα τοποθετημένων, από ιδιώτες, προϊόντων κλαδοτεμαχισμού.