Ο έλεγχος των κοινόχρηστων χώρων γίνεται από το Τμήμα Ελέγχου Κοινοχρήστων Χώρων της Διεύθυνσης Διαχείρισης Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας είτε αυτεπαγγέλτως είτε κατόπιν αιτήσεων των πολιτών.

Αιτήσεις για τον έλεγχο των κοινοχρήστων χώρων υποβάλλονται στην εφαρμογή sense city. Μπορείτε επίσης να υποβάλλετε εγγράφως το αίτημα σας στο Πρωτόκολλο του Δήμου Πατρέων είτε με email ή με χειρόγραφη αίτηση στα γραφεία προς το Τμήμα Ελέγχου Κοινοχρήστων Χώρων.

Οι έλεγχοι αφορούν

1. την κατάληψη κοινοχρήστων χώρων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, περίπτερα, επιχειρήσεις και οικοδομές, την άδεια των οποίων για την κατάληψη εκδίδει ο Δήμος.
2. την τήρηση των όρων που προβλέπονται στις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις για την χρήση των αλσών και των κήπων, των πλατειών, των παιδικών χαρών και των υπολοίπων κοινοχρήστων χώρων.
3. την τήρηση των όρων που αφορούν στην υπαίθρια διαφήμιση
4. την τήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους και υπαίθριους χώρους βάσει των τοπικών κανονιστικών αποφάσεων.
5. την τήρηση των διατάξεων που αφορούν τη διαδικασία εντοπισμού, χαρακτηρισμού και απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων

 

ΠΑΤΡΑ
Διεύθυνση Διοίκησης και Δημοτικής Κατάστασης- Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας (ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ)
Ευδοκία Θανασά

Ωράριο Λειτουργίας : 08.00 – 14.30

2610242643
Πλατεία Γεωργίου 15 - 17, Δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο.
protodp@patras.gr

Δράσεις – έργο

  • Παραλαβή και καταχώρηση αιτημάτων δημοτών και υπηρεσιών  στο πρόγραμμα εφαρμογής ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και διαβίβαση αυτών κατά αρμοδιότητα στις υπηρεσίες.
  • Αποστολή  απαντήσεων ηλεκτρονικά (e-mail) – ΕΛΤΑ επιδόσεις εγγράφων.
  • Εκπόνηση μελετών Τμήματος.  

Υποβολή αιτημάτων

Ηλεκτρονικά και με φυσική παρουσία