Η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας με τίτλο «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης» συνεχίζεται σήμερα στις 9.00 το βράδυ, στον πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ», στην VESO MARE με την συναυλία του σχήματος Ahou Band Παπαχριστόπουλος.

Αύριο Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του μουσικού σχήματος «Rebet Motiv Orchestra». Το βράδυ της Δευτέρας (χθες) τον νεό κύκλο συναυλιών της ενότητας, άνοιξε το συγκρότημα του Άγγελου Σαμαντά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η οποία τόνισε την ανάγκη η πολιτεία να προχωρήσει άμεσα στη θέσπιση μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών, που από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, βιώνουν δύσκολες ημέρες.

Η παρακολούθηση των συναυλιών θα γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και στο χώρο της συναυλίας είναι υποχρεωτική. Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία είναι περιορισμένος. Για την είσοδο η οποία είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

- 20/10/20 ΤΡΙΤΗ AHOU BAND ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΓΛΗ

- 21/10/20 ΤΕΤΑΡΤΗ REBET MOTIV ORCHESTRA ΑΙΓΛΗ

- 23/10/20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Συγκρότημα Σπύρου Σταυρόπουλου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Μ. ΝΙΝΟΥ – Β. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΑΙΓΛΗ

-24/10/20 ΣΑΒΒΑΤΟ MAVRO PROSOPIO ΑΙΓΛΗ.

Στο πλαίσιο της ενότητας, χθες το βράδυ, εμφαίστηκε το Συγκρότημα Σπύρου Στασινόπουλου και οι Mavro prosopio, απ' όπου και οι φωτογραφίες.