ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Πατρέων θα διενεργήσει μειοδοτικό, φανερό και προφορικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ 270/81 και τους όρους της διακήρυξης της Δ/νσης Προγραμματισμού και μετά την αρ.247/15/04/14 απόφαση της Οικ. Επιτροπής, προκειμένου να προβεί στην αγορά ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου Ημέρας και Προστατευμένων Διαμερισμάτων για ψυχικά πάσχοντες με φορέα λειτουργίας το σύλλογο οικογενειών για τη ψυχική υγεία (Σ.Ο.Ψ.Υ.) Πάτρας, έργο που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ‘'Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος - Ιόνιοι Νήσοι''. Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος του Δ. Πατρέων και να έχει έκταση περίπου 700τ.μ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν το φάκελο της προσφοράς τους καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέχρι και την 02/06/2014, ημέρα Δευτέρα στο Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας Παντανάσσης 17 και Ρήγα Φεραίου (1οςόροφος). Η Α φάση της δημοπρασίας θα γίνει από την αρμόδια Επιτροπή Δημοπρασιών την 3η Ιουνίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00.

Τα έξοδα δημοσίευσης της δημοπρασίας θα βαρύνουν τον τελευταίο μειοδότη.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας προκειμένου να παραλάβουν το τεύχος της προκήρυξης. Πληροφορίες τηλ. 2610 966320.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ